Betalen, Verzenden en Ruilen

Betalen

paymentBij Baobab kun je betalen met iDeal, creditcard of overboeking.

 

Verzenden

postnl

We bezorgen over de hele wereld. Al onze bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden met PostNL. Bestellingen binnen Nederland worden meestal binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Helaas, hebben wij geen invloed over bezorgingen buiten Nederland. Wij doen bestellingen zo snel mogelijk op de post, maar houdt er rekening mee dat bezorgtijden variëren. Internationale bezorging duurt ongeveer 1-2 weken voor landen buiten Europa. Als een bestelling zonder Track & Trace code kwijt raakt in de post, kunnen wij daarvoor niet verantwoordelijk worden gehouden.

De verzendkosten zijn altijd voor de koper. Verzendkosten in Nederland zijn altijd €3,95 en zijn inclusief een Track & Trace code. Binnen Nederland kunt u ook kiezen voor een aangetekende bestelling, deze kost €7,95. Internationale verzendkosten zijn standaard gebaseerd op het product en zijn zonder Track & Trace code. U kunt ervoor kiezen om de bestelling alsnog met Track & Trace code te laten verzenden zodat u zelf informatie over uw bestelling kunt bijhouden. Elke bestelling van boven de €30 wordt automatisch verstuurd met een Track & Trace code, de kosten hiervan zijn €14,95. Als u een versnelde verzending wilt neem dan alstublieft contact met ons op.

Uw bestelling zal worden verstuurd naar het adres wat u aan ons opgeeft, tenzij anders gevraagd. Zorg er dus voor dat het adres correct en compleet is. Als u het verkeerde adres geeft kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen.

Lokale heffingen kunnen voorkomen afhankelijk van het land en de regio waar u woont. Deze heffingen zijn altijd voor de koper. Wij zullen de bestellingen niet markeren als cadeaus of belangrijk. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Terugsturen & Ruilen 

Ben je niet tevreden over je aankoop, bel of mail ons na het ontvangen van het product gewoon even. Wij doen altijd een volledige restitutie binnen zeven dagen na het ontvangen van de bestelling, mocht het product niet aan de verwachtingen voldoen. Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen ontvangt u binnen 2 à 3 werkdagen het bedrag retour op uw rekening.

Beslist u dat u na het kwijtraken van het product in de post een restitutie wilt dan geven wij alleen een volledige restitutie terug bij verzending met een Track & Trace code. Bestellingen zonder Track & Trace nummer zullen geen restitutie krijgen, maar een vervanging van de bestelling na kwijtraken.

Als uw product is beschadigd tijdens het verzenden en u laat het ons weten binnen zeven dagen dan kunnen wij zodra het beschadigde product bij ons binnen is deze vervangen voor een nieuw product.

 

 


 

Aanvullende informatie

Wilt u meer dan vijf exemplaren van hetzelfde product bestellen stuur ons dan even een mail, dan kijken wij even wat er geregeld kan worden. Ook voor speciale bestellingen kunt u ons altijd even een mail sturen.

LET OP: Al onze producten zijn handgemaakt en kunnen afwijken van de foto’s. Ook zijn er bij sommige producten een klein verschil in bewerking. Hou hier rekening mee bij uw bestelling. Mocht het product erg afwijken dan sturen wij u altijd eerst een mail.

 

 

 
Baobab

Elandsgracht 105
1016 TT Amsterdam
+31 20 6268398
office@baobab-aziatica.nl
webshop@baobab-aziatica.nl
KVK: 33135096